اطلاعیه پذیرش دانشجو بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد

اطلاعیه شماره یک پذیرش برگزیدگان علمی دوره کارشناسی ( استعداد درخشان – بدون آزمون ) برای ورود به دوره کارشناسی­ ارشد سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱
دانشگاه علوم کشاورزی ومنابع طبیعی ساری به استناد  آئین نامه شماره ۳۰۰۴۳۰/و مورخ ۹۸/۱۱/۶وزارت علوم تحقیقات و فناوری  برای سال تحصیلی ۱۴۰۲- ۱۴۰۱ از بین دانشجویان کارشناسی ورودی ۱۳۹۷  که جزو ۱۵درصد برتر میانگین معدل در بین دانشجویان هم ورودی وهم رشته خود می باشند، بصورت بدون آزمون ،  (استعدادهای درخشان ) جهت تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو می پذیرد.   متقاضیان پس از مطالعه شرایط ذیل ، در صورت دارا بودن شرایط می توانند جهت نام نویسی به لینک زیر مراجعه نمایند:
لینک ثبت نام
 ضروری است متقاضیان گرامی شرایط ثبت نام را بادقت مطالعه وپیش از ثبت نام از واجد شرایط بودن خود اطمینان حاصل نمایند.
۱: بر اساس نامه شماره ۳۰۰۴۳۰/و  مورخ ۱۳۹۸/۱۱/۶وزارت علوم ، تحقیقات وفناوری متقاضی پس از ۶ نیمسال تحصیلی با گذراندن حداقل سه چهارم واحد های درسی ؛ به لحاظ میانگین کل جزء پانزده درصد برتر دانشجویان با حداقل معدل بالای ۱۴ دربین دانشجویان هم رشته وهم ورودی باشد..
۲: در صورت مساوی شدن معدل دو دانشجو تا حد صدم نمره معیار تعیین دانشجوی برتر تعداد واحد های گذرانده تا پایان نیمسال ششم خواهد بود.
۳: متقاضی بایستی حداکثر در مدت هشت نیمسال دانش آموخته شود. حداکثر (۱۴۰۱/۶/۳۱)
۴: پذیرش برای سال تحصیلی بلافاصله پس از دانش اموختگی وصرفا برای یک بار امکان پذیر است.
۵:چنانچه ۱۵ درصد برتر دانشجویان حائز شرایط این ماده به دلیل انصراف یا عدم تقاضا ، از تسهیلات مربوطه استفاده نکرده باشند وظرفیت تکمیل نشده باشد، دراینصورت دانشگاه مجاز به پذیرش صرفا ده درصد برتر بعدی همین دانشگاه با اولویت رتبه می باشد ( شایان ذکر است تقاضاهای ده درصد بعدی در صورت ارسال تقاضا ودرخواست   در هنگام ثبت نام قابل بررسی خواهد بود)    .
۶: رتبه های اول تا پانزدهم مرحله نهایی المپیادهای علمی دانشجویی کشور برای ورود به همان رشته برگزیده شده را به تشخیص شورای عالی برنامه ریزی آموزشی وزارت با ارائه معرفی نامه  دبیرخانه المپیادوبا تائید وزارت علوم پذیرش نماید.
۷: دارندگان مدرک حوزوی معادل کارشناسی ودانش اموخته گان کارشناسی خارج از کشور  مجاز به شرکت در فراخوان دانشگاه نمی باشند.
۸: نداشتن منع قانونی برای ادامه تحصیل از لحاظ نظام وظیفه برای داوطلبان مرد
۹: دارا بودن صلاحیت عمومی( ۱- اعتقاد به دین مبین اسلام ۲- پذیرفتن قانون اساسی وعدم مخالفت با نظام جمهوری اسلامی ایران۳- نداشتن سوء پیشینه ۴- عدم وابستگی حزبی )
** پذیرش در رشته­ های تحصیلیِ غیرمرتبط فقط در صورتی امکان ­پذیر است که در این فراخوان تعیین و اعلام شده باشد. از این رو رشته­گرایش ­های کارشناسی ارشد که دوره­ ی کارشناسی ندارند، ملزم به رعایت رشته­ های مرتبط هستند. در غیر این صورت، مدارک­شان بررسی نخواهدشد.
تذکر مهم:
  1. ارائه درخواست ودارا بودن حداقل شرایط، به هیچ عنوان به منزله پذیرش قطعی نمی باشد.
  2. پذیرش اولیه  به منزله پذیرش قطعی نیست وهیچگونه حقی برای داوطلب ایجاد نمی کند . پذیرش نهایی منوط به تائید صلاحیت عمومی آنان توسط مراجع ذی صلاح وتائید سازمان سنجش وآموزش کشور می باشد.
  3. وجه پرداختی و مدارک قابل استرداد نخواهد بود.
  4. پیشنهاد اولویت های بعدی فقط برای گرایش یا رشته های مرتبط با کارشناسی متقاضی امکان پذیر است.
مدارک مورد نیاز:
۱) تکمیل و ارائه فرم های تقاضای پذیرش ( فرم شماره (۱و۲)
۲ ) کپی گواهی فراغت از تحصیل در دوره کارشناسی .
۳) تصویر ریز نمرات دوره کارشناسی تا پایان نیمسال ششم برای دانشجویان ترم آخر و تصویر کامل ریزنمرات کارشناسی برای دانش آموختگان کارشناسی پیوسته.
۴) تصویر صفحه اول شناسنامه و کارت ملی.
۵) عکس ۴×۳   یک قطعه
۶) اصل رسید بانکی واریز مبلغ ۸۰۰۰۰۰ ( هشتصدهزار ریال ) به ­حساب شماره ۹۶۸۰۸۳۲۶۰ به نام حساب درآمدهای دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری ، نزد بانک تجارت شعبه بلوار خزر ساری کد شعبه ۹۶۸۰
نکات مهم درمراحل ثبت نام :
  1. ارسال درخواست از طریق لینک ثبت نام  با ارسال نام و نام خانوادگی – کد ملی – اسکن فیش بانکی واریزی – شماره تلفن ثابت و همراه – شماره شناسنامه – رشته تحصیلی مقطع کارشناسی – و اسکن مدارک
  2. مهلت ثبت نام تا دهم خرداد ماه ۱۴۰۱ می باشد.
  3. متقاضیان باید کلیه مدارک خود را  پس  از ثبت نام اولیه  از تاریخ ۱۰/۰۲/۱۴۰۱  لغایت ۱۰/ ۱۴۰۱/۰۳به آدرس: دانشگاه علوم کشاورزی ومنابع طبیعی ساری کیلومتر ۹ جاده دریا صندوق پستی ۵۷۸ ، ساختمان مرکزی دانشگاه ،  اداره آموزش- دفتر هدایت استعداد های درخشان، بصورت پست پیشتاز  ارسال نمایند . به تقاضاهای ناقص ومخدوش ترتیب اثر داده نخواهد شد.
چنانچه در هر مرحله از ثبت نام یا تحصیل مشخص گرددکه داوطلب واجد شرایط آئین نامه شماره ۳۰۰۴۳۰/و مورخ ۹۸/۱۱/۰۶نبوده است ویا در مدارک ارائه شده خدشه ای وجود داشته باشد از ادامه تحصیل در هر مرحله ای که باشد جلوگیری به عمل آمده و مطابق مقررات باوی رفتار خواهد شد.
جهت اطلاعات تکمیلی و مراحل آتی توصیه میگردد روزانه به اخبار دانشگاه مراجعه فرمایند.

دفترهدایت استعدادهای درخشان دانشگاه
 لیست رشته های موجود دانشگاه