اطلاعیه شماره دو  دانشگاه علوم کشاورزی ومنابع طبیعی ساری در خصوص مرحله ارزیابی تخصصی (مصاحبه ) آزمون نیمه متمرکز دکتری سال ۱۴۰۱

ضمن عرض تبریک وآرزوی موفقیت برای متقاضیان مصاحبه دکتری به این وسیله جزئیات دقیق برگزاری مصاحبه و مرحله دوم پذیرش دانشجوی دکتری این دانشگاه را مطابق ابلاغیه شماره ۱۴۷۸۰ مورخ ۱۴۰۱/۰۲/۱۰ سازمان سنجش و آموزش کشور به شرح ذیل به اطلاع داوطلبان می رساند. لازم است داوطلبان حداکثر تا تاریخ ۱۸ /۰۳ /۱۴۰۱ با ارسال ایمیل به مدیران گروه مربوطه و  ارسال تصویر فیش واریزی هزینه شرکت در مصاحبه تقاضای خود را جهت شرکت در مصاحبه اعلام نمایند .
موضوع ایمیل ارسالی باید شامل عبارت ” مصاحبه دکتری۱۴۰۱” , رشته وگرایش – کدرشته محل  باشد.
همچنین متن ایمیل ارسالی باید شامل: نام، نام خانوادگی، کد ملی و شماره تماس داوطلب باشد.  تذکر: درخصوص تقاضا ودوره های کدرشته محل دقت لازم را بعمل آورید (کدرشته ی قبولی و مورد تقاضا جهت شرکت در مصاحبه را حتما قید فرمائید) .  ضمنا همانطور که در اطلاعیه شماره یک ذکر شد مصاحبه بصورت حضوری می باشد.
مدارک موردنیازجهت مصاحبه :
  • تکمیل فرم شماره ۱ مندرج در این اطلاعیه
  • تصویر تمام صفحات شناسنامه وکارت ملی ” تصویر کارنامه آزمون نیمه متمرکز دکتری سال ۱۴۰۱
  • تصویر مدرک کارشناسی وکارشناسی ارشد وریزنمرات هر دومقطع (الزامی )
تبصره ۱- آن دسته از داوطلبان که فارغ التحصیل دوره کارشناسی ناپیوسته می باشند علاوه بر اسکن مدرک کارشناسی ناپیوسته می بایست  اسکن مدرک کاردانی را نیز ارائه نمایند.
تبصره ۲- آن دسته از دانشجویان سال آخر که حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۱/۰۶/۳۱ در مقطع کارشناسی ارشد ویا دکتری حرفه ای فارغ التحصیل خواهند شد، می بایست اصل گواهی تائید شده توسط دانشگاه محل تحصیل ، مربوط به معدل واحد های گذرانده تا تاریخ ۱۴۰۰/۱۱/۳۰ را همراه داشته باشند (فرم شماره ۲ ) .
  • تمامی مدارک اظهار شده در فرم شماره ۱
  • فرمهای شماره سه و چهار –  اظهارنامه مشخصات مقالات چاپ یا پذیرش شده در مجلات و کنفرانسها
  • کپی مقالات چاپ شده یا پذیرش شده در مجلات و کنفرانسها – مقالات کنفرانسی باید کپی گواهی ارایه نیز ضمیمه شود.
  • گواهی علمی پژوهشی – ISI-IF-GCR-SCopusو…….. مقالات مجلات باید ضمیمه شود.
  • تصویر حکم کارگزینی برای داوطلبان حائز شرایط سهمیه مربیان رسمی قطعی وزارت علوم تحقیقات وفناوری برای مربیان دانشگاه آزاد باید با نامه دانشگاه همراه باشد.
  • تصویر صفحه نتیجه ارزشیابی پایان نامه دوره کارشناسی ارشد یک برگ
– تصویر چکیده پایان نامه
–  عکس۳*۴ جدید یک قطعه
– تصویر کارت پایان خدمت وظیفه عمومی یا معافیت یا دفترچه آماده به خدمت معتبر برای داوطلبان مرد یک نسخه
– توصیه نامه از دو نفر از اساتید دوره کارشناسی ارشدبا ذکر آدرس وشماره تماس آنها
  • شرایط عمومی واختصاصی داوطلبان:
احراز تمامی شرایط اعلامی دردفترچه های آزمون نیمه متمرکز دکتری سال ۱۴۰۱
  • برنامه ارزیابی تخصصی:
ارزیابی سوایق علمی ، پژوهشی وآموزشی داوطلبان متقاضی ادامه تحصیل در دوره دکتری بر اساس نامه شماره ۸۰۳۸ مورخ ۱۴۰۱/۰۲/۱۰ وزارت علوم ،تحقیقات وفناوری شامل سه بخش به شرح زیر می باشد.
۱ – آزمون متمرکز (۵۰درصد)  – برای کد رشته محل های پژوهش محور (۳۰درصد)
۲-سوابق آموزشی، پژوهشی و فناوری ۲۰ امتیاز
۳-آزمون تخصصی یا مصاحبه حداکثر  ۳۰امتیاز
۴- تهیه طرح واره (  ۲۰ درصد)   مختص داوطلبان  برای کد رشته های پژوهش محور
داوطلبان پژوهش محور جهت اطلاع از طرحهای مصوب جهت تهیه طرح واره  به سایت دانشگاه و سایت پژوهشکده زیست فناوری کشاورزی طبرستان مراجعه نمایند .
دانلود فرم شماره ۱
دانلود فرم شماره ۲
دانلود فرم شماره ۳
دانلود فرم شماره ۴
دانلود تاریخ مصاحبه
دانلود پست الکترونیکی گروههای آموزشی وشماره تماس گروههای مربوطه

جدول شهریه سال ۱۴۰۱  رشته محل های شهریه پردازمطابق مصوبه هیات امنا دانشگاه
دوره
شهریه ثابت
واحد نظری
واحد عملی
واحد جبرانی

رساله

شبانه
۶۰۰/۴۸۰/۷۸
۲۰۰/۰۶۵/۸
۸۰۰/۸۷۲/۸
۸۰۰/۶۶۲/۲
۰۰۰/۹۸۴/۱۵

نکات بسیار مهم :
  1. در خصوص تداخل زمانی مصاحبه برخی افراد متقاضی با سایر دانشگاهها پس از ارایه مستندات کافی در خصوص تداخل و ارسال درخواست کتبی متقاضی به مدیر محترم گروه آموزشی با هماهنگی معاونت آموزشی دانشکده  تصمیم گیری بعمل خواهد آمد. داوطلبان گرامی  بایستی کلیه مدارک درخواست شده را در روز مصاحبه بایداصل وتصویر آن را به همراه داشته باشند .ضمنا تاکید می شود از ارایه وتحویل  اصل مدارک تحصیلی مقاطع قبلی جدا خوداری فرمائید.
  2. توصیه می شود متقاضیان مصاحبه جهت اطلاع از اخرین وضعیت مصاحبه ها روزانه به اخبار دانشگاه مراجعه نمایند.

تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم کشاورزی ومنابع طبیعی ساری