“اطلاعيه شماره چهار ثبت نام پذيرفته‌شدگان كارشناسي سال تحصيلي 1403- 1402 دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي ساري”

– ثبت‌نام

• فرایند ثبت‌نام از پذیرفته‌شدگان دوره‌های روزانه و نوبت دوم (شبانه) به صورت غیرحضوری و با مراجعه به آدرس (https://hamava.sanru.ac.ir) انجام می‌پذیرد (رجوع به اطلاعیه شماره دو جهت مشاهده جزئیات نحوه ثبت‌نام).
  • تاریخ و زمان ثبت نام تمدید نخواهد شد.
  • لازم است پذیرفته‌شدگان در حین ثبت نام، بطور مستمر وضعیت تائید مدارک خود را در سامانه کنترل و نواقص احتمالی اعلام شده از سوی کارشناسان را برطرف نمایند.
  • کلیه پذیرفته‌شدگان پس از پایان ثبت‌نام الکترونیکی و قرار گرفتن وضعیت آنان در حالت تائید نهایی، می‌بایست به اداره آموزش دانشگاه مراجعه و کارت دانشجویی خود را دریافت نمایند.
  • لازم به توضیح است از پذیرفته‌شدگان محترمی که تا تاریخ 31 شهریور 1402 موفق به اخذ مدرک دیپلم (نظام آموزشی 3-3-6) یا پیش‌دانشگاهی (نظام آموزشی سالی واحدی یا ترمی واحدی) نشده‌اند، ثبت‌نام انجام نمی‌گیرد. خواهشمند است از مراجعه حضوری و تماس تلفنی خوداری فرمائید.
  • بدیهی است چنانچه مغایرتی در مدارک، معافیت تحصیلی و تائیدیه تحصیلی در هر زمان مشاهده گردد، از ادامه تحصیل پذیرفته شده در هر مرحله‌ای که باشد جلوگیری بعمل خواهد آمد.

مدارک لازم جهت ارسال پستی:

– مدارک هویتی:

• شش قطعه عکس پرسنلی 4×3 با زمینه سفید (پشت نویس شده) تهیه‌شده در سال جاری (تمام رخ برای برادران و برای خواهران با حجاب کامل اسلامی)
  • تصویر شناسنامه (تمام صفحات، دونسخه)
  • تصویر کارت ملی (پشت و رو، دونسخه)

– مدارک تحصیلی:

با توجه به نوع دیپلم، مدارک تحصیلی مندرج در یکی از قسمت‌های ذیل

نظام آموزشی 3-3-6:

• اصل مدرک یا گواهی دیپلم متوسطه و یک نسخه تصویر آن
  • اصل کارنامه تحصیلی یا ریزنمرات (سوابق آموزشی) سه سال آخر دبیرستان

نظام آموزشی سالی واحدی یا ترمی واحدی:

• اصل مدرک یا گواهی پایان دوره پیش‌دانشگاهی و یک نسخه تصویر آن
  • اصل مدرک و یا گواهی دیپلم متوسطه و یک نسخه تصویر آن
  • اصل کارنامه تحصیلی (ریزنمرات) دوره پیش‌دانشگاهی و یک نسخه تصویر آن
  • اصل کارنامه تحصیلی (ریزنمرات) دیپلم متوسطه و یک نسخه تصویر آن

نظام قدیم آموزش متوسطه:

• اصل و یا گواهی مدرک تحصیلی دوره چهار ساله یا دوره شش ساله دبیرستان یا هنرستان و یک نسخه تصویر آن
  • اصل گواهی یا کارنامه تحصیلی (ریزنمرات) دیپلم نظام قدیم با قید معدل کتبی دیپلم

دانشجویان اخراجی آموزشی و یا انصرافی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی:

• اصل فرم انصراف از تحصیل
  • با توجه به نوع دیپلم، مدارک تحصیلی مندرج در یکی از قسمت‌های فوق
  • توجه: پذیرفته‌شدگانی که در سنوات قبل دانشجو بوده‌اند، می‌بایست در زمان ارسال پستی مدارک فرم انصراف قطعی از رشته قبل را تحویل نمایند.

– تأییدیه تحصیلی:

• کپی تصویر رسيد (یا اسکرین شات) تاییدیه تحصيلي مقطع پیش‌دانشگاهی با کد رهگیری (پیگیری) الزامی می‌باشد. (داوطلبان باید به سایت https://emt.medu.ir/ مراجعه نموده و پس از ثبت‌نام در سامانه مذکور نسبت به ثبت درخواست تاییدیه تحصيلي اقدام نمايند.)
  • دانش آموختگان شهریور سال ۱۳۹۵ و بعد از آن نیازی به مراجعه حضوری به مدارس و مناطق آموزش و پرورش محل تحصیل خود ندارند، اما دانش آموختگان خرداد سال ۱۳۹۵ و قبل از آن علاوه بر ثبت درخواست در سامانه مذکور، با کد پیگیری صادر شده باید به ادارات آموزش و پرورش محل دانش آموختگی خود مراجعه نمایند.

– مدرک نظام وظیفه (برای آقایان)

• دارندگان کارت پایان خدمت یا معافیت دائم، ضمن بارگذاری در سامانه ثبت‌نام، یک نسخه تصویر کارت مربوطه را از طریق پست ارسال نمایند.
  • پذیرفته‌شدگانی که فاقد کارت پایان‌خدمت باشند (اعم از افرادی که دارای معافیت تحصیلی دانش‌آموزی می‌باشند، دانشجویان انصرافی یا سربازان حین خدمت) لازم است به سامانه https://sakha.epolice.ir و یا یکی از دفاتر پلیس+10 شهر خود مراجعه نموده و پس از ثبت درخواست معافیت تحصیلی دانشجویی، پرینت برگه تأیید اولیه شرایط مشمول را در سامانه ثبت‌نام بارگذاری نموده و آن را ارسال پستی نمایند.
  • در زمان تکمیل اطلاعات در سامانه نظام وظیفه، مقطع تحصیلی را کارشناسی و تاریخ شروع به تحصیل در دانشگاه را 01/07/1402 ثبت نمائید.
  • معافیت تحصیلی دانش‌آموزی، پس از قبولی در دانشگاه، فاقد اعتبار است. لطفا از بارگذاری آن در سامانه همآوا و یا ارسال پستی خودداری فرمائید.
  • دانشجویان انصرافی از سایر دانشگاه‌ها، درخواست معافیت خود را با نام دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری در سامانه نظام وظیفه ثبت نمایند.
  • لازم به ذکر است در صورت عدم ارسال پستی برگه تأیید اولیه شرایط مشمول، ثبت‌نام دانشجو ناقص بوده و امکان ادامه تحصیل وجود نخواهد داشت.

جهت مشاهده راهنمای ثبت درخواست معافیت تحصیلی اینترنتی به این آدرس  https://www.aparat.com/v/9Y8NS مراجعه نمائید.

– سایر فرم‌ها

اصل فرم‌های تکمیل شده ثبت‌نام که باید از سایت دانشگاه دریافت شود و با خودکار آبی و با خط خوانا تکمیل شود.

نکته مهم: دانشجویان محترم می‌بایست کلیه مدارک خواسته شده را آماده نموده و تا قبل از تاریخ 30/07/1402 به صورت ارسال پستی به آدرس دانشگاه ارسال نمایند، در غیر این‌صورت ثبت‌نام آن‌ها ناقص بوده و امکان ادامه تحصیل وجود ندارد.

آدرس: مازندران، ساری، کیلومتر 9 جاده دریا، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، کد پستی 4818168984، صندوق پستی 578، اداره آموزش دانشگاه (حتما مقطع کارشناسی در پشت پاکت قید شود).

زمان شروع کلاس‌ها بعد از پایان ثبت‌نام الکترونیکی و انتخاب واحد توسط واحد آموزش دانشکده‌ها، از طریق وب سایت دانشگاه اطلاع‌رسانی خواهد شد.

با آرزوی موفقیت برای همه داوطلبان گرامی – حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه